Om mig


Hej! Vad kul att just du har hittat hit. Jag är Ashley Renlund, yogalärare och stöd på resan mot hälsa, balans och välbefinnande. Ursprungligen från USA har jag kallat Sverige hem i över 15 år och är stolt mamma till två underbara söner.

Med en passion för att applicera yogans visdom till livets särskilda ögonblick som sträcker sig tillbaka till 2008, har jag fördjupat mig i hathayogans traditioner och funnit glädje i att anpassa min undervisning för olika grupper, från funktionshindrade till idrottare och blivande föräldrar. Som utbildad avspännings- och stresspedagog stödjer jag människor på deras resa mot inre balans och välbefinnande.

Utöver min passion för yoga arbetar jag också deltid som engelsklärare på gymnasiet. I min roll som lärare och konsult är jag extra stolt över att kunna erbjuda guidning i hur man integrerar yogans läror i traditionell pedagogisk undervisning. På vår hemsida kan du upptäcka mer information om mitt arbete.

Mitt mål är att skapa en inkluderande och stödjande miljö där du kan upptäcka fördelarna med yoga och gemenskapen som följer med det. Jag ser fram emot att välkomna dig till våra kurser och vara ditt stöd på din resa mot hälsa, glädje och inre balans.